.

.

QY6-0068 QY6-0068-000 glava printhead za CANON PIXMA iP100 iP110

QY6-0068 QY6-0068-000 glava printhead za CANON PIXMA iP100 iP110

procjena:

HRK 209.34
Dostupnost
Proizvod je dostupan

modname=ckeditoru
Opis :
Naziv proizvoda : glava je glava printhead
QY6-0068 QY6-0068-000 glava printhead za Canon PIXMA i P100 i P110
OEM-šifra : QY6-0068
Paket : neutralna paket
Visoka kvaliteta!Konkurentne cijene!Najbolji servis!
Pravila i uvjeti
1. poruka ili se uplata mora biti izvršena u roku od 7 dana nakon završetka aukcije. Ako ti uvjeti nisu ispunjeni, prodavatelj zadržava pravo poništiti aukciju.
2. prijevoz tereta i naknada za obradu robe za elektronsko pošte za međunarodnu ekonomiju stup Singapura ili stup kita, ponekad USPS. I 99% naših proizvoda грузят slobodno, to će vas na 3~, 22 radna dana, drugačiji zemlja, drugačiji rok isporuke. AKO VAM JE POTREBNA BRŽA NOSI, ONDA MOLIM VAS DA MI ZA RABAT UPS/DHL/EMS . NUDIMO EMS.
3. Ako kupac želi vratiti pod ne-open stanje, kupac je dužan platiti cijenu isporuke od nas na kupca i povratak u cijenu dostave. molimo za razumijevanje. većina naših proizvoda su skupi, ako vam to nije potrebno, molim ne otvarajte ga. Hvala.
4. Naša politika povratne informacije : na redovnoj osnovi, prolazimo kroz naš datoteku povratne informacije i poslati povratne informacije za sve one koji dade pregled na nas. Ovo pravilo osigurava da svatko dobiva se pravilno prihvata i čini proces malo glađe za obje strane. Ako ste zadovoljni svojim transakcije s nama, molimo vas da ostavite svoj komentar na naš datoteku, i svakako ćemo odgovoriti istom mjerom kada radimo na našim promjenama. Prije slanja negativne povratne informacije, molimo, kontaktirajte nas, kako bismo mogli to riješiti. Negativne povratne informacije ne pomaže u rješavanju problema.
5. Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo vas pošaljite nam poruku prije stavljanja svoje ponude.
6. Međunarodni kupac će biti odgovoran za eventualne carine, pristojbe ili brokerske naknade, posebno iz Njemačke. Pošaljite vaš upute za utovar / upit sa svojim uplatama.

U svojstva

brend:
FGHGF
Vrsta:
Ostalo

Proizvodi u kategoriji